Peluncuran fase pisanan Novotown Hengqin saka 2H: Lai Sun
toto

Peluncuran fase pisanan Novotown Hengqin saka 2H: Lai Sun

Opening saka phase pisanan Novotown, pembangunan non-game ing wilayah daratan China jejere Macau, lan sing duwe taman hiburan Hollywood film-tema, bakal miwiti saka setengah kapindho taun. Iki miturut pengajuan Selasa dening Lai Sun Development Co Ltd sing kadhaptar https://sinarlampung.com/ ing Hong Kong, sing makili grup Lai Sun, pangembang utama ing proyek Pulau Hengqin. “Karya konstruksi […]

Ora casino pranala plus kanggo Ho Iat Seng re Macau proyek ndhuwur: pakar
toto

Ora casino pranala plus kanggo Ho Iat Seng re Macau proyek ndhuwur: pakar

Pisanan lan supaya adoh mung wong sing wara-wara minangka calon kanggo proses taun iki kanggo milih pangareping eksekutif sabanjuré Macau bisa entuk https://survivingmommy.com/ manfaat ing mata Beijing saka ora duwe pranala langsung karo industri casino dominan kutha, nyatet komentator nyedhaki GGRAsia. Ho Iat Seng (digambar), saiki dadi presiden Majelis Legislatif Macau, ngumumake pencalonane kanggo jabatan […]

Loro kasus rubella dideteksi ing MGM Macau: Macau govt
toto

Loro kasus rubella dideteksi ing MGM Macau: Macau govt

Biro Kesehatan Macau ngandika loro wong kacathet minangka makarya ing https://libresen.com/ casino MGM Macau dikonfirmasi wis kejiret rubella, penyakit uga dikenal minangka campak Jerman. MGM Macau (digambarke) iku katelu Macau casino property sasi iki wis kasus rubella dikonfirmasi dening panguwasa kutha. Sing liyane yaiku City of Dreams lan StarWorld Hotel. MGM Macau, dumunung ing semenanjung […]

Lawrence Ho mbayar saka Melco Resorts mudhun 6,5 persen ing 2018
toto

Lawrence Ho mbayar saka Melco Resorts mudhun 6,5 persen ing 2018

Melco Resorts and Entertainment Ltd ujar manawa paket gaji eksekutif kanggo pimpinane Lawrence Ho Yau Lung (digambar) mung kurang saka US $ 14,99 yuta taun kepungkur, udakara 6,5 ​​persen mudhun saka kompensasi US $ 15,97 yuta sing diwenehake marang dheweke ing 2017. Ing 27 Maret taun iki, Pak Ho nyekel kira-kira 54,05 persen saka saham […]

Akeh Macau 5-star casino hotel kebak kanggo break Day Buruh
toto

Akeh Macau 5-star casino hotel kebak kanggo break Day Buruh

Mayoritas hotel casino lintang lima ing Macau wis kebak dipesen kanggo ing https://casamozart.com/ paling bagean saka liburan Labor Day mbesuk, miturut informasi diklumpukake dening GGRAsia saka situs pesenan resmi hotel. Warga Tionghoa daratan bisa seneng rekreasi paling sethithik patang dina berturut-turut sajrone preian Dina Buruh, yaiku, sajrone wektu Rebo, 1 Mei, nganti Setu, 4 Mei, […]

Loro kasus rubella anyar ing StarWorld casino hotel: Macau govt
toto

Loro kasus rubella anyar ing StarWorld casino hotel: Macau govt

Loro wong liyane sing dicathet minangka kerja ing kompleks Hotel StarWorld dikonfirmasi kena rubella, penyakit sing uga dikenal minangka campak Jerman, ujare Biro Kesehatan Macau, Kamis. Ing pisanan 25 dina iki sasi, total 16 wong ngandika dening pejabat sing makarya ing Macau casino resorts dikonfirmasi wis kejiret rubella, miturut data diwenehake dening biro. Macau duwe […]

Dina Buruh hols 2019 kunjungan kanggo munggah 20pct: Macau govt
toto

Dina Buruh hols 2019 kunjungan kanggo munggah 20pct: Macau govt

Macau bisa ndeleng “20 persen” Tambah saben taun ing rawuh pengunjung kanggo periode preian umum Cina watara preian Labor Day mbesuk, ngandika retrobazar.com/ boss saka badan promosi pariwisata kutha kang. Wutah ing volume turis kamungkinan amarga sebagian kanggo wong sing teka liwat Jembatan Hong Kong-Zhuhai-Macau, ujare Maria Helena de Senna Fernandes (digambar ing foto file), […]

Macau govt bebek pitakon ing 2022 minangka tanggal tender casino
toto

Macau govt bebek pitakon ing 2022 minangka tanggal tender casino

Pamrentah Macau “kepekso” kanggo miwiti proses tender umum anyar kanggo hak game Macau nalika kadaluwarsa ing 2022 konsesi saiki kanggo enem https://sifangartmuseum.org/ operator casino kutha. Nanging panguwasa ora nemtokake ing konferensi pers ing dina Jumuah – sanajan ditekan ing topik kasebut dening wartawan – apa proses kasebut bakal ana ing taun kadaluwarsa kasebut. Briefing kasebut […]

Macau govt bebek pitakon ing 2022 minangka tanggal tender casino
toto

Macau govt bebek pitakon ing 2022 minangka tanggal tender casino

Pamrentah Macau “kepekso” kanggo miwiti proses tender umum anyar kanggo hak game Macau nalika kadaluwarsa ing 2022 konsesi saiki kanggo enem operator casino kutha. Nanging panguwasa ora nemtokake ing konferensi pers ing dina Jumuah – sanajan ditekan ing topik kasebut dening wartawan – apa proses kasebut bakal ana ing taun kadaluwarsa kasebut. Briefing kasebut diarani […]

Pembayaran dividen sabanjure babagan saham Sands China Board 2018
toto

Pembayaran dividen sabanjure babagan saham Sands China Board 2018

Papan operator casino Macau Sands China Ltd dianjurake ana deviden final https://ur-doc.com/ kanggo 2018 saka HKD1,00 (US $ 0,127) saben saham. Kabar teka mung sawetara jam sawise metu liwat pengadilan Las Vegas, Nevada, sing tuwane tenan, ing Amerika Serikat basis Las Vegas Sands Corp, wis mantun 15 regejegan legal ars apa bantuan wis ditampa ing […]