Loro kasus rubella dideteksi ing MGM Macau: Macau govt
toto

Loro kasus rubella dideteksi ing MGM Macau: Macau govt

Biro Kesehatan Macau ngandika loro wong kacathet minangka makarya ing https://libresen.com/ casino MGM Macau dikonfirmasi wis kejiret rubella, penyakit uga dikenal minangka campak Jerman.

MGM Macau (digambarke) iku katelu Macau casino property sasi iki wis kasus rubella dikonfirmasi dening panguwasa kutha. Sing liyane yaiku City of Dreams lan StarWorld Hotel.

MGM Macau, dumunung ing semenanjung Macau, dikelola dening MGM China Holdings Ltd.

City of Dreams, ing Cotai, dilakokno dening Melco Resorts lan Hiburan Ltd.. StarWorld Hotel, ing semenanjung Macau, punika resort casino mbukak dening Galaxy Entertainment Group Ltd.

Miturut data saka Biro Kesehatan Macau kang, ing pisanan 24 dina iki sasi, total 14 wong kacathet minangka makarya ing resorts casino Macau dikonfirmasi wis kejiret rubella.

Macau nduwe 24 kasus rubella sing dilaporake ing saindenging kutha nganti taun iki.

Awal wulan iki, Biro Kesehatan wis ngonfirmasi pitung staf saka City of Dreams https://covertcreeklodge.com/ wis didiagnosis rubella. Kajaba iku, limang buruh ing StarWorld uga dikonfirmasi kena rubella.

Loro Staff casino MGM Macau karo rubella saben terus Macau Karesidenan, nanging loro-lorone padha lair ing daratan China, lan wis “sajarah cetho” vaksinasi marang virus sing, Biro nyatet ing release Rebo.

Rubella minangka penyakit sing bisa dicegah kanthi vaksinasi, miturut Organisasi Kesehatan Dunia. Komplikasi sing ana gandhengane karo penyakit kasebut http://188.166.215.55/ kalebu risiko keguguran utawa kelainan janin kanggo wanita sing kena ing tahap awal ngandhut.

Biro Kesehatan ujar ing rilis Rebo kasebut wis dikirim – awal wulan iki – staf kanggo ngekstrak conto getih saka kabeh staf sing meteng ing City of Dreams kanggo mriksa profil antibodi kanggo tandha-tandha kekebalan marang rubella. Gunggunge 30 staf meteng – saka 32 agregat – nuduhake tandha-tandha kekebalan kanggo virus, ujare rilis kasebut.

Operasi sing padha sadurunge ditindakake ing StarWorld Hotel.

16. April, klompok aktivis pegawe game Macau ngirim layang menyang Biro Urusan Tenaga Kerja kutha kanggo “nggambarake uneg-uneg” ana bab jumlah kasus inf├Ęksi rubella kacarita sasi iki antarane Staff casino.